Visar 29 produkter

Jape för hemmafixare och proffs när det gäller hållbar påväxtbekämpning

Genom åren har Grön-Fri blivit en klassiker. Jape Produkter tillverkar användarvänliga och högkvalitativa produkter inom påväxt, rengöring och tillbehör. Problemlösaren för dig som vill ha ett friskt och sunt hem. Jape grundades i Markaryd 1983 och flyttar till Hässleholm 1994. De lanserar sin produkt Grön-Fri 1996 – en enkel lösning för växande problem som alger, lav och mögel på målade, oljade och obehandlade ytor inne och ute. Problemlösare - Japes grundare Peter af Klinteberg var en innovativ person som idogt sökte svar på fukt, lukt- och mögelproblem i hus och Jape är stolta problemlösare än idag. Jape vill att du ska uppleva glädjen i deras innovativa produkter.

Kvalitét för både inne och ute

Funktion & Kvalité - Japes produkter har garanterad effekt. Med enkla produkter blir du en lösning rikare. Varje gång. Året om.

Engagemang & passion – Jape bryr sig om deras kunder. Att ge dem den bästa tänkbara servicen och rådgivningen om produktanvändning.

Miljö - Jape arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan med en strävan är att med precisa arbetsråd ge förutsättningar för rena ytor med så lite miljöpåverkan som möjligt.

Produkter för rengöring och underhåll

Letar du efter andra typer av produkter för rengöring? Vi har terasstvätt, fasagredgörning, desinficeringsmedel, markis- och kapelltvätt du hittar vårt utbud här.