Visar 65 produkter
Sortera
Visa dyrast först
Visa
48 / sida
Sida
1 av 2

LightsOn - Plug and play

Med Lightson har det aldrig varit enklare att ljussätta din trädgård. Deras flexibla och energisnåla system sätter du ihop snabbt och kan börja njuta snabbt.

LightsOn – stort utbud med stora möjligheter

I Lightsons breda utbud hittar du bland annat trädgårdslampor, som pollare och markspot, säsongsbelysning, med vacker, fin, julbelysning, spotlights, altan- och trädgårdsbelysning, belysningstillbehör, led strippar och sensorbelysning.

LightsOn – tillverkade för att hålla länge

Lightsons lampor är tillverkade i bland annat aluminium och syrafast rostfritt stål - det gäller även de delar som ska ned i jorden - markspetten. Lampor med färg, såsom svarta och grå, är pulverlackerade. Kablarna är också viktiga för att ett system ska hålla länge. Transportkablarna är alltid i gummi, inte PVC, då de tål UV-ljus bäst och torkar inte ut. Allt för lång hållbarhet. När LightsOn väljer material för sina produkter anpassar de sig efter det nordiska klimatet. Även trädgårdsdesigners, elinstallatörer och anläggare jobbar med LightsOn.

Här hittar du mer än LightsOn

Är du på jakt efter andra typer av trädgårdslampor? Vi har ett stort utbud från flera olika leverantörer och varumärken. Kika in på vår kategori för trädgårdslampor eller är det vägglampor för utomhusbruk som du letar efter? Det har vi också i vårt utbud. Hos oss hittar du även sensorbelysning.