Visar 27 produkter
Pizzasten Ooni Koda 16

Pizzasten Ooni Koda 16

579 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 3 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Vilken Ooni ugn är bäst?

Den fråga som många ställer sig är så klart vilken Ooni pizzaugn som är bäst. Svaret beror naturligtvis på vad du själv har för behov och hur du önskar använda den. En stor favorit är pizzaugnsmodellen Ooni Karu. Med denna kan du använda dig av både träkol och ved för att få upp värmen. Men det finns många fler som är riktigt vassa och du hittar alla på den här sidan. Tillverkaren Ooni tar fram pizzaugnar som är användarvänliga, som värms upp snabbt till temperaturer som 400-500 grader, tillagar pizzan på 1-2 minuter och ger ett fantastiskt delikat resultat! Dessutom är pizzaugnarna både snygga och nätta så de enkelt kan flyttas.

Var kommer Ooni ifrån?

Ooni startade 2012 som ett så kallat kickstarter projekt och gick inledningsvis under varumärket Uuni. Idén mottogs med öppna armar och Ooni har sedan dessa varit en framgångshistoria, belönats med priser och växt till en internationell verksamhet. Grundarna till Ooni heter Kristian Tapaninaho och Darina Garland och kommer ifrån Finland. Inte förvånande är pizzaugnarna från Ooni både moderna i designen, enkla att använda och av den höga kvalitet man kan förvänta sig.

Stort sortiment från Ooni hos K-Rauta

Hos oss hittar du ett stort sortiment av Oonis alla modeller av pizzaugnar, men också skyuddande överdrag, pizzabord och tillbehör som är praktiska att ha till hands när du ska grilla pizzor hemma. Och vem älskar inte pizza? Med en Ooni pizzaugn kan du grilla pizza på din uteplats och bjuda både familj och vänner utan att det tar för mycket tid – här behöver ingen vänta då pizzorba grillas så snabbt. Oonis pizzaugnar blir den centrala platsen på middagsfesten och de kan enkelt ställas på ett litet bord för att komma upp i en praktisk höjd när alla pizzorna ska grillas och delas ut till hungriga gäster.

Och varför inte säkra upp att alla pizzaätare sitter bekvämt? Ta en titta på alla våra utemöbler för uteplatsen och andra utomhusmöbler som kan göra grillstunden extra härlig och mysig!