Visar 49 produkter
av 3

Rörets historia i korta ord

Rörets verksamhet startades redan 1943 och väldigt snart började de koncentrera sig på tillverkning av strykbrädor och torkställningar i trä. När stålrören gjorde entré i branschen fick företaget rejäl växtkraft. Det har varit en lyckosam inriktning sedan dess.

Rörets har gjort hemmets redskap dekorativa

Länge var strykbrädan och torkställningen något man gömde undan i städskåpet då de saknade en snygg design. Rörets har förstått att en strykbräda ofta står framme i ett modernt hem och därför bör betraktas som en inredningsdetalj bland andra. De lägger tid på designen och tänker mycket på just mönster, form och färg i sin produktutveckling.

Funktionsmässig utveckling

Rörets vill att deras produkter ska göra att våra vanliga vardagssysslor blir enklare och roligare att utföra. Därför har det lagt kraft på praktiska saker som sladdhållare, låsbara ben och steglös höjdinställning - allt som kan göra att sysslan faktiskt blir utförd.

Rörets strykbrädor och torkställningar hos K-Rauta

Vi har ett väl utvalt sortiment från Rörets av både strykbrädor och torkställningar för olika behov och stilar. Här finns hopfällbara torkställningar där din tvätt torkar snabbt men också torkvindor för dig som vill hänga din tvätt utomhus. Vi har självklart även extra strykbrädsöverdrag för dig som vill förnya din strykbräda.

Hittar du inte ad du sökte? Vi har även en rad hushållsapparater i vårt sortiment.