Visar 371 produkter

Smedbo - Vacker och funktionell badrumsdesign sedan 1967

När du väljer Smedbo så får du svensk kvalitet. Familjeföretaget Smedbo grundades redan 1967, under en tid då behovet av vackra badrum sakta men säkert började växa fram. Grundarna av Smedbo förstod redan då badrummets stora betydelse för familjer och deras hem. Badrummet skulle vara ett rum man kunde leva och må bra i, samtidigt som det skulle bidra med sitt uppenbara syfte. Smedbo hade kommit till en insikt som de sedan dess håller fast vid: Det var ett rum inte bara för personlig hygien, utan också ett rum att leva och må bra i.

Smedbo tar ständigt fram nya funktionella och stilrena tillbehör för ditt badrum. Allt för att våra kunder ska få en skön och trivsam badrumsoas i vardagen. Idag är Smedbo en ledande tillverkare av badrumstillbehör i Skandinavien, men de spelar även en viktig roll i övriga Europa och USA.

Framgångarna beror på ett långt och omfattande utvecklingsarbete som bedrivits för att säkra en hög kvalitetsnivå, liksom att de värnar om den klassiska skandinaviska design som produkterna representerar.

Smedbo – stort för hela ditt badrum eller spa

Smedbo kombinerar smart, klassisk och modern design så att du kan inreda ditt badrum med smakfulla detaljer. I deras breda utbud hittar du inredningsdetaljer för både mindre toaletter och stora badrum:
Handdukshängare & Krokar
Duschkorgar
Toalettpappershållare
Tandborstmuggar & Tvålhållare
Badrumsspeglar
Wc-borstar – med utbytbara huvuden
Handdukstorkar
Golvbrunnar & Tillbehör
Pedalhinkar
Handtag
Torkställningar & Klädstreck

Hög kvalitet med Smedbo

Ett favoritmaterial Smedbo jobbar med är mässing. Mässing är formbart vid låga temperaturer och passar för tillverkning av allt från kåpor, duschkorgar, WC-borstar eller pedalhinkar. Mässing är en legering bestående av koppar och zink.

Letar du efter andra varumärken än Smedbo

Hos oss på K-Rauta har vi ett stort utbud från många olika varumärken och leverantörer. Ta en titt under vår kategori för badrumsinredning. Du kan även hitta mer inredning under vår kategori för Inredning för hemmets alla rum.