Visar 2280 produkter

Svedbergs - oändliga valmöjligheter för ditt badrum

Ditt drömbadrum behöver inte likna någon annans. Svedbergs har oändliga valmöjligheter. Ditt drömbadrum behöver inte likna någon annans. Välkommen till ett enklare badrumsliv.

Svedbergs i Dalstorp AB startades redan 1920 men då som bleckslageri. 1962 började Svedbergs att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet gick utvecklingen snabbt med att addera badrumsmöbler för att sedan åttiotalet började dagens inriktning, med att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under varumärket Svedbergs.

Svedbergs i Dalstorp AB bedriver sin verksamhet i Dalstorp, Västergötland där merparten av produktionen sker.

Svedbergs - komplett leverans för ditt badrum

Svedbergs har ett stort och brett utbud för ditt badrum med allt från toaletter, duschar, duschmunstycken, badrumsmöbler ned till handtag. De har även ett stort utbud av badrumsspeglar och spegelskåp med eller utan belysning - för både den lilla toaletten och för det stora badrummet.

Duschlösningar från Svedbergs

Om du väljer Svedbergs när det gäller att inreda ditt badrum så har du ett stort utbud att välja mellan och det gäller även allt när det kommer till duschutrymmet. Här har Svedbergs ett bra utbud av duschhörn, duschväggar, takduschar, duschdraperier och duschset.

Svedbergs - med design och daglig användning i fokus

Svedbergs har redan från start haft både design och användarvänlighet i fokus för deras produkter. De har bland annat samarbetat med designers Morten Voss och Stinne Knudsen från designbyrån Voss-Knudsen som är baserade i Köpenhamn.

Hämta din beställning från Svedbergs med Click & Collect

Du vet väl om att du alltid kan lägga din beställning via k-rauta.se och välja att själv hämta ut varorna med Click & Collect. Vi räknar med att plocka ordern inom fem timmar (inom varuhusets öppettider). Är din beställning tung eller skrymmande räknar vi med att ha ordern plockad inom 24 timmar.

Hittar du inte riktigt vad du söker hos Svedbergs? Vi har ett stort utbud av andra tillverkar av möbler och tillbehör för badrummet. Ta en titt under vår kategori för badrumsmöbler.