Om K-rauta

K-rauta AB (organisationsnummer: 556511-2991) är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att ha slagit upp portarna till vårt första byggvaruhus i Sverige 1996 var vi snart rikstäckande med varuhus runt om i Sverige, idag inte mindre än 18 stycken. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Att ett handslag fortfarande gäller.

Vi är idag cirka 900 medarbetare i Sverige, men finns även i Finland, Norge, Baltikum och Ryssland. Efter att ha vuxit ur ett land med ett stolt arv av kvalitet, stilsäkerhet och hållbarhet vill vi bli det naturliga valet för dig. Branschen är i ständig förändring vilket kräver en förmåga att utveckla och förnya sig själv. Därför hittar du förutom byggvaror även tjänster som förverkligar och förenklar dina projekt. Ta våra Personal Shoppers som exempel, de planerar och sätter ihop färdiga lösningar med dig, helt kostnadsfritt. I byggvaruhusen hittar du även vår Företagsservice som bygger slitstarka relationer med dig som är hantverkare. För att vi ger lite mer för mindre.

Precis som våra priser är våra arbetsvillkor rättvisa. Som medarbetare har du alltid fullt kollektivavtal och en organisation i ryggen som du kan lita på, och som litar på dig. Är du en av våra samarbetspartners så ska du veta att du är i trygga händer. Vi ser nämligen hederliga villkor som en grundsten i en relation såväl som i ett långsiktigt företagande.

Fakta om K-rauta

Typ: Aktiebolag
Landschef: Endre Espeseth
Huvudkontor: Stockholm, Sverige
Besöksadress: Esbogatan 11, 164 74
Utdelningsadress: Box 1035, 164 21 Kista
Telefonnummer: 08-588 18 900
Bransch: Bygghandel, e-handel
Webbplats: www.k-rauta.se 

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss direkt. Du hittar även alltid våra senaste nyheter och pressmeddelanden på vår sida på mynewsdesk.com.