K-Rauta-hero-banner

K-Rauta för Proffs

Att bli företagskund hos K-Rauta har många fördelar. Utöver en personlig kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet erbjuder vi massvis med tjänster anpassade efter dina behov.

Det är enkelt för dig som företagare att bli e-handelskund hos oss!

1 proffs 876

Fyll i ansökan

Det är kostnadsfritt och enkelt att bli e-handelskund. Kom igång genom att fylla vårt formulär och signera med BankID.

2 proffs 876

Logga in på ditt konto

Vi skickar dig ditt kundnummer och inloggningsuppgifter till din mejl.

3 proffs 876

Börja handla

Se dina avtalspriser och våra stora lokala sortiment, lägg och följ dina ordrar - Allt smidigt leverat på det sätt som passar dig.

Ansök med BankID

Enkelhet

Vi tror på att jobba enkelt men utan att för den skull göra avkall på kvalitet och kompetens. Vi ser till att lösa eventuella problem, vi hjälper till och är gärna ert bollplank, vi har bra öppettider, vi har kompetenta och serviceinriktade personer i våra K-Rauta Pro servicecenters som möter er dagligen. Vi tror på det vi gör och vill att ni lyckas i era byggprojekt. Beställer ni så levererar vi. Inte svårare än så.

Bli e-handelskund

Som inloggad företagskund kan ni handla enklare, se era priser, lokalt sortiment och få smidiga leveranser. Fyll i nedan formulär som ni hittar under länken ”ansökan e-handelskund företag”. Det tar 24 timmar (helgfri vardag) att behandla er ansökan. Du kan även ansöka om att bli företagskund på vår e-handel hos någon av våra proffssäljare i någon av våra varuhus. Besöka något av våra K-Rauta för proffscenter så hjälper de er vidare. Läs våra allmänna försäljningsvillkor för företag här.

Tillgängliga

Vi har öppet när ni som byggproffs börjar er dag och finns tillgängliga hela dagen för frågor, ordrar och leveranser. Vi har ett stort och brett sortiment tillgängligt och vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment. Här på e-handeln ser ni din butiks lokala sortiment, vilket gör att ni ser lagerstatus på era önskade produkter och kan handla nära och lokalt även på nätet.

Personlig service

På K-Rauta får du en personlig kontakt. En engagerad och kunnig person som ofta har en bakgrund inom byggbranschen. Din personliga kontakt hjälper dig att få snabb service och bra rådgivning, och kan hjälpa dig att planera, effektivisera och räkna på dina projekt. Och när det väl är dags att börja bygga hjälper din kontakt med plockhjälp och packning, eller leverans direkt till bygget om det föredras. Det är helt enkelt en person som vet hur din vardag ser ut och är på din sida från start till klart.

Brett sortiment

Du som proffs vet att för ett bra slutresultat krävs material av god kvalitet. Därför samarbetar vi med flera ledande varumärken och har stort kvalitetsfokus på allt vi köper in. Hos oss hittar du ett av branschens bredaste sortiment både online och i våra varuhus. Just för att du som proffs ska ha stora valmöjligheter. Tack vare våra relationer med stora och välkända leverantörer kan vi även se till att varorna levereras där du behöver dem, när du behöver dem. Vi har över 18.000 produkter i lager men genom goda samarbeten kan vi erbjuda dig över 300.000 produkter genom beställning.

Praktiska transporttjänster

Vi kan leverera ditt material dit du vill oavsett var ditt projekt pågår. På en skärgårdsö eller i fjällen, med båttransport eller helikopterlyft. Vi levererar med kranbil och kan, om behov finns, lyfta upp materialet på taket eller lossa med lyft-ok genom ett fönster. Vi kommer med det du behöver när det passar dig helt enkelt. Tjänsten ”Plockat och levererat” garanterar dig leverans dagen efter beställning, med ett leveranssätt som passar dig. Beställ före kl. 13.00 så kan du få allt utkört innan kl. 09.30 dagen efter. Beställer du innan 17:00 får du din leverans någon gång dagen därpå.

Flexibel fakturering

Som proffskund kan du betala kontant eller via faktura. Vi erbjuder flexibla faktureringsmöjligheter som gör att du både kan spara pengar och anpassa faktureringen efter dina behov. Pratar du med en av våra rådgivare kan vi även hjälpa till att effektivisera och balansera alla dina projekt, så att du inte bara sparar pengar utan även vinner tid i själva arbetet. Alla våra företagskunder erbjuds fakturering via post eller via e-post med PDF-fil. Vi har även, genom vårt samarbete med Pagero möjlighet att erbjuda e-faktura till dig som kan motta detta.

Intresseanmälan för PDF-faktura

Läs våra allmänna försäljningsvillkor

Här kan du läsa våra allmänna försäljningsvillkor för dig som är eller blir Proffskund.

Läs om en av våra kunder

Anrika Wenngarns slottsområde i Sigtuna rustas upp och ett nytt bysamhälle med både hotell och bostäder byggs på området. Samtidigt öppnas slottet och dess park upp för allmänheten. Detaljplanen klubbades av Sigtuna kommunfullmäktige den 20 februari. För genomförandet står fastighetsförädlarna Sisyfos tillsammans med partnern och huvudleverantören K-Rauta.

Wenngarn - ett spännande samhällsbygge

Ett par kilometer norr om Sigtuna utanför Stockholm ligger Wenngarns slott – ett av landets mest spännande slottsområden med anor från 1100-talet. Fastigheten blev kronogods under Gustav Vasas tid. År 1653 såldes egendomen till landets rikaste man Magnus Gabriel de la Gardie, som lät förvandla medeltidsborgen till ett praktfullt barockslott. Idag är slottet ett byggnadsminne.

Nytt liv på Wenngarn

I oktober 2013 skrevs ett nytt kapitel i historien om Wenngarn, då slottet fick sin nuvarande ägare. Det var då Olle Larsson, grundare av Sisyfos-gruppen bestämde sig för att förädla Wenngarn och ge området den kärlek det förtjänar. Ett nytt bysamhälle med både hotell och bostäder ska nu växa fram på området. Samtidigt öppnas slottet och parken upp för allmänheten. Tillsammans med samarbetspartnern K-Rauta ska Olle Larsson ge området nytt liv.

Vår vision är ett öppet samhälle förankrat i historien med slottet som hjärta och mötesplats för boende, företag och besökare. Anledningen till att jag valde att samarbeta med K-Rauta är för att de ger mig betydelsefull rådgivning och bra produkter till bra priser, säger Olle Larsson, ägare Sisyfos-gruppen.

K-Rauta levererar smarta tjänster och stort engagemang

En stor anledning till att Olle Larsson valde K-Rauta som leverantör var det personliga engagemanget och viljan att hjälpa till. K-Rauta levererar också en mängd tjänster som är otroligt viktiga att ha på ett bygge, till exempel ett brett sortiment och punktliga leveranser.