K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Badrumsinspiration: Få badrummet att kännas modernt och arkitektritat

Inred badrummet modernt men med personlig touch för att få ett arkitektritat och exklusivt intryck. Här är de faktorer du bör överväga för att ditt badrum ska kännas modernt.

Med starkt designfokus och avskalad stil ger en modern stil ett badrum med en tydlig karaktär. Här används stilrena badrumsmöbler som matchar mot mörka väggar. Färgskalorna rör sig mellan svart, grått och vitt.

För att addera värme till badrummets hårda materialval kan du lätta upp intrycket med träinslag i hängare, ljuslyktor och badrumsskåp. Genom att välja skarpa linjer och vinklar på badrumsinredningen skapar du ett sobert och avskalat badrum som kommer vara minst lika hållbart och tidlöst.

Sammantaget ger ett modernt badrum ett mer exklusivt och arkitektritat intryck.

Vi har flertalet inspirationsartiklar att dela med oss av så att du lättare ska kunna hitta din specifika stil. Läs gärna dessa artiklar så att du hittar rätt i din renovering!

bild1 Modern

Typiska attribut för moderna badrum:

  • Svart, grått och vitt med träinslag (gärna mörkt trä)
  • Mörka väggar
  • Avskalat
  • Fokus på design
  • Inredningen fungerar som accenter

Utforska vårt stora badrumsutbud

kakel 876x640

Kakel & klinker

Kakel & klinker är klassiker i våra badrum. Här hittar du allt från tidlös design till de senaste innovativa produkterna.

Se vårt utbud
badrum 876

Möbler, speglar, handdukstorkar

I vårt stora utbud kan du hitta det du behöver för ditt badrum. Vi har större eller mindre skåp, speglar med eller utan belysning, handdukstorkar och handtag.

Se utbudet här
badkar 800x800

Med eller utan bubblor?

Gillar du retro eller det allra senaste? Med eller utan bubblor? Hos oss hittar du badkar i alla storlekar för både det större eller mindre badrummet.

Se vårt utbud