K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Gör barnrummet till en lekfull plats

Är det dags att uppdatera barnkammaren? Genom att måla om kan du enkelt uppdatera barnens rum i takt med att de växer och blir äldre. Färgen du väljer i rummet gör stor skillnad. Rosa är exempelvis en lugn färg och passar därför bra i ett rum där man vill skapa stillhet, som i en barnkammare. Annars är gult en färg som uppmanar till aktivitet och lek och skapar en positiv känsla.

3 färgrika tips:

1 GULT ÄR INTE FULT Det är faktiskt en av de trendigaste kulörerna i år. De gula tonerna skapar en glad och optimistisk känsla i hela rummet. Vår stylist Jessica har inrett ett barnrum med gula toner från Beckers, kulören heter Kummin NCS S4040 -Y10R.

Inspirationsartikel Gult barnrum 1500x800 1

2 GE DINA MÖBLER NYTT LIV

Släng inte dina gamla möbler, utan måla om dem istället. Det är bättre för både plånboken och miljön. Med färg kan du vara hur kreativ som helst. Pallarna är målade i Beckers kulör Diesel NCS S 7502-B.

Inspirationsartikel Gult barnrum 1500x800 2

Inspirationsartikel Gult barnrum 1500x800 1

Inspirationsartikel Gult barnrum 1500x800 5

3 SKAPA EN KREATIV DÖRR

Måla en vägg eller dörren till rummet med skoltavelfärg. Där kan barnen uttrycka sin kreativitet och få utlopp för sin fantasi. Passar lika bra i barnkammaren som i ett tonårsrum. Skoltavelfärgen från Beckers går att bryta i valfri kulör i deras brytsystem.

Inspirationsartikel Gult barnrum 1500x800 3

Vill du ha fler tips om hur du enkelt gör ett rum lugnt och harmoniskt? LÄS HÄR

Eller är det dags att bygga ett hotell för familjens mobiltelefoner? Kolla här