K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Vårens unika kulörer

Är det dags att måla om? Vi har tagit fram kulörer som är helt rätt att sätta på både väggar och möbler i år. Efter en mörk, grå vinter längtar vi alla efter ljuset, färgerna och hoppet igen. Därför har vi tagit fram en härlig färgpalett som definitivt kommer sprida positiv energi i ditt hem.

Vi mår bra av färg. Färg är glädje, och färger påverkar vårt välbefinnande mer än vad vi tror. Studier visar till exempel att ett färgrikt rum aktiverar hjärnan mycket mer än ett grått, enfärgat rum. Nu inte sagt att grått är fel. Grått är väldigt lugnande och är en fin bakgrund för alla färger. Vilken färg du slutligen väljer till ditt hem är upp till dig, men tänk på vilken stämning du vill skapa snarare än rådande trender.

Vi har målat två rum, ett grönt och ett rosa. Det gröna rummet symboliserar att naturen vaknar till liv och ger dig energi. Grönt minskar stress, ger sinnesro och har en positiv inverkan på ditt välbefinnande. Det har också bevisats att grönt ökar livsglädjen.

Grön inspiration

INSPIRATIONSARTIKELl Våra unika vårkulörer 1500x800 1

INSPIRATIONSARTIKELl Våra unika vårkulörer 1500x800 3

Rosa toner

Det rosa rummet skapar trygghet och ger en lugnande effekt. Samtidigt som den får dig att känna dig optimistisk.

INSPIRATIONSARTIKELl Våra unika vårkulörer 1500x800 2

INSPIRATIONSARTIKELl Våra unika vårkulörer 1500x800 4

Våren är en perfekt tid för förnyelse och ger dig energi till att förändra hemma. Om du inte vill måla om ett helt rum kan du måla en möbel, en dörr, golvet, den lilla hallen eller bara listerna.

I våra rum är både väggar, golv, snickerier och möbler målade. För att hålla ihop rummet och inte skapa en orolig känsla har vi valt att måla med kulörer som går ton i ton. Mörkare nyanser på snickerier och ljusare på väggarna. Den varmgrå kulören skapar stadga, den ljusa vita en bas och den gula ger en pigg accent.

Här kan du hämta hem vår broschyr om Vårens kulörer

Nyhet! Kulörprover med miniroller

Upptäck de små och smarta kulörproverna från Beckers med inbyggd miniroller. De finns i 25 utvalda kulörer i matt glans - Så smidigt!

Kulörprov 1500x800

Redskap för ett lyckat slutresultat

En bra roller med en lugg som passar den färg och stil du vill ha är ett av de viktigaste redskapen när du ska måla. Men det finns en hel del andra produkter som är ovärderliga för att få ett lyckat resultat.

Se alla redskap du behöver i checklistan: