K-Rauta-hero-banner

Information kring coronaviruset

Mitt i virustider är det viktigt att vi alla tar hand om hälsan först. Därför ser vi till att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer i alla våra varuhus. Vi har öppet som vanligt, vi har extra noggranna hygienregler och informerad personal.

Om du kommer på besök så se till att hålla avstånd från andra kunder och stanna hemma om du har minsta symptom. Tänk på att vi nu erbjuder nästan alla tjänster digitalt; som hemkörning, stöd av Projektplanerare och andra logistiklösningar, så att du ska slippa röra dig ute i onödan.

För att du och våra medarbetare ska känna er trygga har vi vidtagit flera åtgärder:

  • Vi fokuserar på god handhygien. Vi uppmanar besökare och medarbetare att tvätta händerna noggrant och ofta. Affischer med hygieninstruktioner finns uppsatta i våra varuhus och kontor.
  • Vi rengör kontinuerligt alla ytor i varuhusen och desinficerar utsatta ytor som bankterminaler, kassaapparat och telefoner.
  • Vi håller ett lämpligt fysiskt avstånd till varandra – både kunder och kollegor.
  • Vi värnar om allas hälsa och säkerhet och uppmanar både medarbetare och kunder som känner minsta förkylningssymptom att stanna hemma.
  • Vi erbjuder kostnadsfria digitala möten med våra duktiga Projektplanerare, så att ditt projekt inte stannar av.
  • Vi har tillsvidare slopat all typ av matservering i våra varuhus.
  • Vi uppmanar våra kunder att handla i vår e-handel och nyttja våra olika logistiklösningar.

Våra varuhus har öppet som vanligt och vi gör allt vi kan för att minska spridningen av coronaviruset (Covid-19).

Ett bra tips för att både spara tid och minska antalet fysiska kontakter i dessa tider är att testa våra olika logistiklösningar.

Det går alltid att beställa via vår e-handel som har öppet dygnet runt eller kontakta någon av våra duktiga säljare så hjälper vi er att både plocka och leverera dina varor. Våra lager är just nu välfyllda och vi gör allt vi kan för att hjälpa er med leveranser så att allt blir så smidigt som möjligt.

Läs mer om våra olika former av leveranser här

Här hittar du öppettiderna för våra varuhus.

Ta hand om er,

Hälsningar K-Rauta

Sidan uppdateras löpande. Senast uppdaterad 2020-03-24