K-Rauta-hero-banner

Riktlinjer under rådande pandemi

Sidan senast uppdaterad 2021-12-22

Riktlinjer under rådande pandemi

Till följd av rådande situation har vi på K-Rauta tagit fram tjänster & riktlinjer för att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss

Mitt i virustider är det viktigt att vi alla tar hand om hälsan först. Därför ser vi till att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer i alla våra varuhus. Vi har extra noggranna hygienregler och informerad personal.

Våra varuhus är öppet som vanligt. Se öppettiderna här.. Varuhusen är som mest besökta mellan 10.00 och 15.00. Välj därför gärna en annan tid att besöka oss.

Förbered dig så mycket som det går innan ditt besök. Gör listor i förväg och kolla så att varuhuset har varan du letar efter.

I möjligaste mån gör din beställning via k-rauta.se. Via k-rauta.se kan du få dina varor levererade hem till dig och du har även möjlighet att hämta dina varor med click & collect.

__Stanna hemma om du har minsta symptom.
Kom, om möjligt, själv till butiken.
__

Hämta utanför varuhus

Clic and collect Drive in5

Vi erbjuder dig möjligheten att beställa varor online och själv hämta dem vid ditt lokala varuhus utan att lämna bilen med Click & Collect.

Lägg din beställning på k-rauta.se och välj att du vill hämta din beställning som Click & Collect och på vilket varuhus du vill hämta det så sköter vi resten. Vänligen observera att det kan förekomma andra tider för tjänsten än de ordinarie öppettiderna. Läs mer om det under respektive varuhussida. När du lagt din beställning får du ett mejl med detaljer om beställningen och så snart ordern är plockad får du ytterligare ett mejl att dina varor är redo att hämtas upp. Vi beräknar att plocka din order inom 5 timmar (inom varuhusets öppettider).

Väl framme vid varuhuset följer du pilarna för att hämta din beställning. Sitt kvar i bilen. Ring det anvisade numret som du kan se vid lastningsplatsen så kommer vi ut med din order.

Digitala tjänster

Banner 876x640 Digital Projektplanerare 2 kopiera 2

Sitter du hemma och planerar ditt nästa renoverings- och byggprojekt? Oavsett om du vill bygga altan, lägga nytt golv eller komma vidare i din badrumsrenovering kan du nu få all projektplaneringshjälp helt digitalt - så du kan fortsätta med ditt projekt oavsett var du befinner dig. Det är enkelt och helt kostnadsfritt att boka tid med en Projektplanerare via vårt bokningssystem

Vi erbjuder även andra tjänster digitalt. Du kan enkelt boka leveranser, hemtransport, och andra logistiklösningar, så att du ska slippa röra dig ute i onödan.

Vi har tagit åtgärder

För att du och våra medarbetare ska känna er trygga har vi vidtagit flera åtgärder:

  • Vi fokuserar på god handhygien. Vi uppmanar besökare och medarbetare att tvätta händerna noggrant och ofta. Affischer med hygieninstruktioner finns uppsatta i våra varuhus och kontor.
  • Vi rengör kontinuerligt alla ytor i varuhusen och desinficerar utsatta ytor som bankterminaler, kassaapparat och telefoner.
  • Vi håller ett lämpligt fysiskt avstånd till varandra – både kunder och kollegor.
  • Vi värnar om allas hälsa och säkerhet och uppmanar både medarbetare och kunder som känner minsta förkylningssymptom att stanna hemma.
  • Vi erbjuder kostnadsfria digitala möten med våra duktiga Projektplanerare, så att ditt projekt inte stannar av.
  • Vi har tillsvidare slopat all typ av matservering i våra varuhus.
  • Vi uppmanar våra kunder att handla i vår e-handel och nyttja våra olika logistiklösningar.

Våra varuhus har öppet som vanligt och vi gör allt vi kan för att minska spridningen av coronaviruset

Ett bra tips för att både spara tid och minska antalet fysiska kontakter i dessa tider är att testa våra olika logistiklösningar.

Det går alltid att beställa via vår e-handel eller kontakta någon av våra duktiga säljare så hjälper vi er att både plocka och leverera dina varor. Våra lager är just nu välfyllda och vi gör allt vi kan för att hjälpa er med leveranser så att allt blir så smidigt som möjligt.

Ta hand om er. Hälsningar K-Rauta