K-Rauta-hero-banner

Lånesläp

Köpt mer än du får plats med i bilen?

Våra varuhus har släp som du kan låna för att enklare få hem det du köpt hos oss.

Att hyra släp hos K-Rauta kan endast ske vid köp i något av våra varuhus. Som klubbmedlem har du tre fria timmar när du handlar hos oss och därefter är kostnaden 79 kronor per timme. För ickemedlemmar gäller 169 kronor för tre timmar och följande timmar kostar 79 kronor.

Att bli klubbmedlem hos oss är kostnadsfritt och det tar bara ett par minuter. Bli medlem här!

Kostnaden betalas i kassan i varuhuset vid upphämtning av släpet. Då justeras även priset för dig som K-Rauta Plus-medlem så att du får dina 3 timmar gratis. Det går i dagsläget bara att hyra släp när du handlar hos oss.

Du kan även köpa släpvagnar hos oss

Med en egen släpkärra är det alltid på dina villkor. Vi har kvalitetssäkrade och prisvärda släp från populära Caravan och Prof. Vi hjälper dig naturligtvis att komma igång och registrera det på plats när du hämtar ut ditt släp. Hos oss hittar du även alla tillbehör du behöver till släpvagnen. Användbara tillbehör för att skydda din last mot väder och vind är en plastkåpa eller pressening som håller lasten på plats och ökar säkerheten för dina medtrafikanter.

Ett lastnät för att hålla lasten på plats är ett bra alternativ om lasten inte är så tung. På hösten när löven ska transporteras bort från tomten är en lövkorg till släpvagnen perfekt. Den underlättar transporten av kvistar, ris och löv och fraktar smidigt bort ditt trädgårdsavfall. Ett släpvagnslås som låser fast släpvagnen i bilens dragkrok minskar risken för att din släpkärra hamnar i orätta händer. Du kan också köpa till bakljus med reservglas, stänkskärm och andra reservdelar. Handla direkt här på k-rauta.se eller besök oss på ditt närmsta varuhus.