K-Rauta-hero-banner

Projektplanerare

Boka ett projektplaneringsmöte

Sitter du hemma och planerar ditt nästa renoverings- och byggprojekt? Oavsett om du vill bygga altan, lägga nytt golv eller komma vidare i din badrumsrenovering kan du få all projektplaneringshjälp helt kostnadsfritt.

Du väljer själv om du vill ha mötet i något av våra varuhus eller om du vill ha det digitalt. På så vis kan du visa oss ditt bygge och vi kan ge dig precis det stöd du behöver i alla steg.

Det är enkelt att boka tid med en Projektplanerare via vårt bokningssystem på hemsidan. Självklart kan du även boka ett möte i ditt varuhus. En Projektplanerares stöd är alltid gratis och vi hjälper dig gärna med alltifrån planering, skiss och leverans av materialet. Oavsett om du är i planeringsfasen, mitt inne i ett renoveringsprojekt, eller närmar dig slutet så finns våra Projektplanerare där för dig.

Det här får du hjälp med

Inspiration och vägledning

Har du en idé för ditt bygg- eller renoveringsprojekt som du vill få hjälp med att visualisera? Projektplaneraren hjälper dig att konkretisera idén, göra rimliga beräkningar, ta fram bilder och ritningar så du kommer vidare i planeringen.

Rådgivning och bollplank

Våra Projektplanerare har koll på bestämmelser och byggnormer, vad som ska utföras av en fackman och när det krävs bygglov. Ett möte kan ge dig insikt i kostnaderna för renoveringen redan i uppstarten, men även hjälp på traven om du fastnat halvvägs in.

Mängdberäkning och materialval

Hur många liter färg behöver jag för att måla om huset? Hur räknar jag ut mängden klinkers till badrummet? Ska det vara matt, halvmatt eller blank färg i fönsterkarmarna? Allt detta kan Projektplaneraren hjälpa dig med. Givetvis får du även en offert så du vet vad det kommer att kosta.

Inspirationsartikel Projektplanerare header 800x800 2

“Vi jobbar med att förverkliga dina renoveringsdrömmar"

Ibland förblir renoveringsdrömmen bara en dröm. Hur kommer man igång med sin renovering och hur går man vidare med ett projekt som står still? Projektplanerarna Julia och Maria har många knep och jobbar med att göra dina visioner till verklighet.

Läs mer här

Projektkonto ger dig full kontroll

Söker du en smidig betallösning eller vet att projektet kommer att pågå under en längre tid kan det vara smart att öppna ett projektkonto. Som projektkund får du upp till 10% rabatt på alla köp. Har du ett projektkonto kan du även välja att betala kontant eller via faktura. Projektplaneraren berättar gärna mer om hur det fungerar i ert möte och kan också rekommendera andra tjänster som underlättar renoveringen, t ex finansiering, hemleverans och lån av släp.

Sortiment och produktkunskap

I våra varuhus finns mer än 30 000 produkter i lager och i beställningssortimentet finns ytterligare 100 000-tals artiklar från våra leverantörer. Projektplaneraren hjälper dig att hitta rätt – och kan ge dig förslag på alternativa eller likvärdiga produkter så att renoveringsdrömmen kan bli verklighet.