Visar 108 produkter
Montageskruv 4,2X45 25St

Montageskruv 4,2X45 25St

89 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 5 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Grabber - Premium Quality Screws

Ett svenskt familjeföretag sedan 1974 Med bred kompetens och omfångsrik expertis inom skruv och infästning, skapar Grabber säker skruv av högsta kvalitet. Grabbers skruvar är tillverkade enligt högsta industristandard. Svensk generalagent för Grabber i Sverige är sedan 1974 Arne Thuresson Byggmaterial.

Grabber är en stor och välkänd tillverkare av skruvar och grundades i USA redan 1967. De har i dag över 16.000 olika produkter i sitt utbud med flera lanserade innovationer.

Stort utbud från Grabber hos K-Rauta

Hos oss hittar du många olika produkter från Grabber - med exempelvis gipsskruvar, montageskruvar, trallskruv, maskinspik och betongskruv. Du hittar även gipsskivor borrkronor och bitssatser. Bland deras utbud av specialskruvar hittar du, bland annat, golv- och listskruv, spånskruv, panelskruv och skruvar för plyfa

Hämta din beställning från Grabber med Click & Collect

Du vet väl om att du alltid kan lägga din beställning via k-rauta.se och välja att själv hämta ut varorna med Click & Collect. Vi räknar med att plocka ordern inom fem timmar (inom varuhusets öppettider). Är din beställning tung eller skrymmande räknar vi med att ha ordern plockad inom 24 timmar.

Letar du efter andra varumärken än Grabber?

Vi har ett stort utbud av skruv och maskinspik från många andra leverantörer. Ta en titt under våra kategorier för spik och skruv.