Visar 14 produkter
Gasolgrillar

Gasolgrillar från Weber - det finns en grill för alla

Den amerikanska gasolgrillen från Weber är det perfekta verktyget för dig som gillar att grilla till vardags. Det är en klassiker som utvecklades redan på 1950-talet då Weber-Stephen tillverkade den första brikettgrillen av material som egentligen skulle används till en flytboj.

Alla Webers produkter omfattas av ett gediget garantiprogram med upp till 10 års garanti på vissa delar av varje produkt.

Weber - gasolgrillar och mycket mer

Weber har gasolgrillar för alla tillfällen. För stora middagar eller för när du har en picknick. Du hittar även gasolgrillar för när du ska grilla lite, mycket, massor eller om det ska gå snabbt eller om du kör en barbeque som sträcker sig över natten. Det är din fantasi som sätter gränserna när du använder en gasolgrill från Weber.

Hos Weber hittar du förutom gasolgrillar även kolgrillar, rökar, elgrillar och en stor mängd tillbehör. Alla av hög kvalitet.

Du hittar även ett stort utbud av rökflis hos oss.

Fler tips och inspiration när du ska grillar

Grilltips: För att hjälpa värmen att cirkulera jämt i grillen så rekommenderar vi alltid att grillar med locket på. På så vis utnyttjar du energin bättre och du får även den härliga röksmaken kvar i maten.

Du hittar även mångder av inspiration om hur, vad och var du kan grillar bland våra artiklar här.