K-Rauta-hero-banner

Dubbla poäng på allt du handlar

Under perioden 8/8-4/9 2023 får du som är eller blir medlem i K-Rauta Plus dubbla poäng på alla dina köp! Allt du behöver göra är att identifiera dig som klubbmedlem vid köptillfället i varuhus eller i vår e-handel.

Handlar du här på k-rauta.se behöver du logga in eller ange ditt medlemsnummer i kassan när du gör ditt köp. I våra varuhus identifierar du dig som medlem i kundskärmen i kassan.

Har du några frågor om kampanjen? Titta i våra vanliga frågor och svar lite längre ned på den här sidan. Om du inte hittar svaret på din fråga är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår Kundservice.

876x640 Bli medlem

Få mer i K-Rauta Plus

Vår kundklubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – men med mer service, fler förmåner, bättre priser och poäng på alla köp!

Bli medlem här
HEMSIDAN Banner 800x800 Badrum Bastu

Förnya badrummet i höst

Har du tankar, planer och idéer? Hos oss hittar du materialet, verktygen och kunskapen – allt som behövs för att få dina byggdrömmar att slå in. Vi hjälper dig från start till klart.

Se hela kampanjen

Vanliga frågor och svar

För att du ska få dina poäng tilldelade när du handlar i e-handeln är det viktigt att du loggar in som klubbmedlem eller anger ditt medlemsnummer vid utcheckning i kassan. Du hittar ditt medlemsnummer i alla e-postutskick som skickas från K-Rauta Plus eller genom att logga in på Mina sidor.

För att du ska få dina extra poäng är det viktigt att du identifierar dig som medlem i kassan.

Erbjudandet gäller för köp eller ordrar lagda under angiven kampanjperiod, 8/8-4/9 2023.

Erbjudandet gäller på alla produkter, dock ej tjänster eller vid köp av presentkort.

Vid köp av lagerförda varor under angiven kampanjperiod syns poäng på ditt medlemskap inom ett dygn. Vid köp av beställningsvaror i varuhus eller e-handelsorder under angiven kampanjperiod syns poäng på kontot först när varan är levererad, då orderdatum styr tilldelningen av poäng.

Vid retur korrigeras de poäng som ursprungligen tilldelats. Det innebär att varor inköpta innan kampanjperiod korrigeras med de poäng som ursprungligen tilldelades vid köptillfället medan varor köpta under kampanjperiod för extra poäng korrigeras med de poäng som tilldelades vid kampanj.

Villkor

Gäller för dig som är eller blir medlem i K-Rauta Plus. Erbjudandet gäller vid köp av lagervaror eller när du lägger order för beställningsvaror mellan 8/8-4/9 2023 i våra varuhus och på k-rauta.se. Gäller ej vid köp av tjänster eller presentkort.