Visar 143 produkter
KontaktLim Casco 160ml

KontaktLim Casco 160ml

155 kr / st.

Leverans inom 1–4 vardagarLeverans inom 1–4 vardagar
Tillgänglig i 10 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus
Fogpinnar Casco 15mm

Fogpinnar Casco 15mm

45,95 kr / st.

Leverans inom 1–4 vardagarLeverans inom 1–4 vardagar
Tillgänglig i 10 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus
Fogpinnar Casco 20mm

Fogpinnar Casco 20mm

49,95 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 2 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Vad står varumärket Casco för?

Casco är ett välrenommerat varumärke och har byggt upp en hög kompetens inom sitt produktområde över lång tid. Casco är en innovativ verksamhet som lyssnar på feedback från marknaden. Deras forsknings- och utvecklingsavdelning vill säkra att produkter utvecklas i tätt samarbete med kunder som ställer höga krav på till exempel användaregenskaper, pålitlighet. miljöanpassning och kvalitet. Detta för att säkra utveckling av produkter som är väl anpassade för användarnas behov.

Kända produktserier från Casco

Vem känner inte till Casco trälim? Den har vi nog alla hållit i handen någon gång för att fästa träytor mot varandra. Men Casco har också andra serier av välkända produkter som HusFix, RX-lim, Casco-Flex och SuperFix. Hos oss på K-Rauta hittar du de flesta. Oavsett vad du ska limma, foga eller fästa kommer du hitta ett brett utbud från Casco hos oss.

Många produktslag från Casco hos K-Rauta

Kanske ska du tapetsera och behöver tapetklister, eller så är du igång med badrumsrenovering och behöver kvalitativt våtrumssilikon. Kanske jobbar du med att ytrenovera din nya bostad och behöver olika slags spackel. Inga problem – du hittar vad du söker i vårt Casco sortiment! Vi har ett rikt utbud även på exempelvis fogmedel och fogmassa från varumärket.

Välkommen att shoppa det du behöver online från K-Rauta eller i ditt närmaste varuhus.