Visar 138 produkter
Gasolbrännare D500

Gasolbrännare D500

1 295 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Se lagerstatus i ditt varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus
Paellapanna 70Cm Stål

Paellapanna 70Cm Stål

1 099 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Se lagerstatus i ditt varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus
Lock Rostfritt 58 Cm

Lock Rostfritt 58 Cm

999 kr / st.

Leverans inom 1–4 vardagarLeverans inom 1–4 vardagar
Se lagerstatus i ditt varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Muurikka - stekhällar, eldstäder och tillbehör för matlagning

Välkommen ut till bords! Sedan 70-talet har våra produkter för utomhusmatlagning varit favoriter i såväl skogen som i villaträdgården. Stekhällen är vår första produkt och på många håll, även utanför Finland, har namnet Muurikka blivit synonymt med just den produkten. Muurikka betyder kvalitetstid, tillsammans!

Stekhällarna är tillverkade i varmvalsat stål. Det perfekta redskapet för naturnära matlagning. Utomhusmatlagning är mer än bara att laga mat. Det är en upplevelse, ett sätt att umgås som alla med ett intresse för matlagning borde prova. Muurikkas produkter kan användas året om så låt dig inspireras av årstidernas skiftningar och ta din matlagning till en ny nivå.

Muurikka - en uppfinning för friluftsliv

Muurikka grundades på 70-talet i Finland. Finland har precis som Sverige en stark dragning till naturen och att vara i skog och mark och kunna laga och äta mat ses som en självklarhet. Muurikka har ett brett utbud av lättanvända robusta stekhällar och eldstäder som är anpassade efter vårt nordiska klimat och de kan avnändas över både öppen eld och gasol.

Hur stor Muurikka behöver man?

Du kan laga det mesta på stekhällen - den passar gör grillning, stekning eller som en wok. Laga allt från paella, hamburgare, fisk eller grönsaker - testade dig fram. En stekhäll passar till det mesta. Muurikas stekhällar finns i många olika storlekar som gör att ditt val blir enklare att välja rätt utifrån just dina behov. Hur många du vanligtsvis lagar mat till eller om du vill ha den i din trädgård eller när du är och fiskar och äter mat över en öppen eld.

Ta med den på stranden, ha den i din trädgård eller ditt utekök, ta med den på camping eller på din picknick.

Hos oss på K-Rauta hittar du även tillbehören som passar perfekt för din stekhäll.

Letar du efter andra typer av grillar. Se vårt stora utbud av gasolgrillar, kolgrillar, elgrillar, pizzaugnar, som vår kundfavorit Ooni Koda, rökar och andra grilltillbehör. Har din grill stått oanvänd ett tag? Se till att du rengör den på det bästa och lättaste sättet.

Hur bränner jag in en Muurikka stekhäll bäst?

När du först får hem din panna är det viktigt att du bränner in den ordentligt. Precis som du gör med en gjutjärnspanna. Ställ den på en värmekälla som en kolbädd, elgrill eller en gasbrännare och vänta tills den är riktigt het. När den mörknat breder du ut ett tunnt lager av fett på hela innerytan och torkar av det fett som inte brinner in i ytan. Var försiktig. Stekhällen och fettet är väldigt varmt.

Nu kan du njuta av en stekhäll som håller i många år. Lycka till!