K-rauta för Proffs - för dig som är företagskund

Upptäck K-rauta för proffs och företagskunder

Att bli företagskund hos oss på K-rauta har många fördelar. Utöver en personlig kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet erbjuder vi massvis med tjänster anpassade efter dina behov. Allt från blockhjälp och direktleveranser till finansieringslösningar och fördelaktiga öppettider. Här kan du läsa mer om vad du får när du väljer att teckna avtal hos oss.
 

Ett av branschens bredaste sortiment

Vårt sortiment sträcker sig långt utöver det vanliga och är faktiskt ett av branschens bredaste lagerlagda sortiment i såväl våra varuhus som online. Just för att du som proffs ska kunna ha stora valmöjligheter, oavsett projekt. För en hemmafixare kanske variation inte är så viktigt, men för någon som dig kan det vara avgörande. Tack vare våra relationer och kontakter med stora och välkända leverantörer kan vi även se till att grejerna levereras där, och när, du behöver dem.
 

Tider, lägen och lösningar som passar dig

Vi har de mest generösa öppettiderna för vår marknad, anpassade för just er - proffsen. Vi har också ett brett utbud av logistik- och transporttjänster så att du kan få ditt byggmaterial levererat utan att behöva åka och hämta själv. Med över 19 varuhus i Sverige finns vi tillgängliga nära dig, oavsett om bygget drar igång tidigt eller om någonting fattas sent på kvällen. Just nu satsar vi på att öppna fler lokala försäljningskontor så att vi kan vara nära våra kunder även på de platser i Sverige vi inte ännu har ett varuhus.
 

Bra rabatter och bra öppettider

Som avtalskund på K-rauta för proffs får du bra rabatter på priser som redan är låga. Våra varuhus har öppet för dig som börjar tidigt eller behöver jobba sent, och på k-rauta.se har vi öppet för dig dygnet runt.

Våra varuhus och öppettider >>

Bli företagskund nu

För dig som redan bestämt dig så finns vår kontoansökan längst ner på sidan. Skriv ut, läs igenom kontovillkoren och fyll i alla exemplar. Fyll i fullmakten om ni är fler som ska handla på företaget. Kom in till ditt närmaste varuhus och kontakta en av våra Företagssäljare så hjälper vi dig med det sista och sedan är du igång.

Kontakta din lokala företagssäljare nu >>

Personlig service

På K-rauta blir alla våra proffskunder tilldelade en personlig kontakt. En engagerad och kunnig person som ofta har en bakgrund inom byggbranschen. Din personliga kontakt hjälper dig att få snabb service och bra rådgivning, och kan hjälpa dig att planera, effektivisera och räkna på dina projekt. Och när det väl är dags att börja bygga hjälper din kontakt med plockhjälp och packning, eller leverans direkt till bygget om det föredras. Det är helt enkelt en person som vet hur din vardag ser ut och är på din sida från start till klart.
 

Nordisk kvalitet till överlägsna priser

Vi samarbetar med flera ledande kvalitetsvarumärken och har ett stort kvalitetsfokus på allt vi köper in. Eftersom att K-rauta är en del av den finska Kesko-koncernen har vi dessutom tillgång till stora internationella volymer, vilket gör att vi ensamma kan erbjuda hög kvalitet till oväntat bra priser. Och vi är väldigt måna om att du som kund hos oss alltid får rätt pris.  Det säkerställer vi genom ett nära samarbete och dialog med dig, där pris bestäms utifrån bland annat behov, verksamhet, kvantitet, kvalitet, sortimentmix och servicenivå. Vi erbjuder dessutom flexibla faktureringsmöjligheter som gör att du både kan spara pengar och anpassa betalningen efter dina behov. Och om du pratar med våra rådgivare kan vi även hjälpa till att effektivisera och balansera alla dina projekt, så att du inte bara sparar pengar utan även vinner tid i själva arbetet.
 

Tilläggstjänster som förenklar din vardag

Utöver en mängd transporttjänster så som kundanpassad paketering, kranbil, höglyft, skivgaffel, pallgaffel, skyddsinplastning och märkning, kan du som proffskund hos oss få offerthjälp, varuplockning, mätningsservice och hjälp med produktval. Och i K-rautas digitala varuhus kan du se dina unika avtalspriser, lägga order för upphämtning på varuhus, betala med faktura, följa din orderhistorik och hitta information och kontaktuppgifter till alla våra medarbetare.

Flexibla faktureringsmetoder

Alla våra företagskunder erbjuds fakturering via post eller via e-post med PDF-fil. Vi har även, genom vårt samarbete med Pagero möjlighet att erbjuda e-faktura till dig som kan motta detta.

Intresseanmälan för PDF-faktura via e-post eller e-faktura >>

Viktigt!

Det är firmatecknaren som ska signera ansökan och om du skickar in ansökan via post så måste legitimation för firmatecknaren kopieras och bifogas för att din ansökan ska vara giltig. Detta gäller även en höjning av kreditgräns eller nya fullmakter.