K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Irma inreder sina badrum med ljus ek från Temal

Nu har det blivit dags för Irma att inreda husets badrum. Hon har två badrum, ett som är hennes privata badrum, och ett till barnbarnen och gästerna. Båda badrummen är färgsatta med svala grå toner, därför väljer Irma att inreda med ljus ek.

Irmas hus kan man dela upp i tre delar. De allmänna ytorna, barnbarnens del och Irmas privata del. Huset har totalt två badrum. Ett i barnbarnens del, som även är det badrummet hennes gäster får använda, och Irmas egna badrum.

LÄS MER: Markoolios mamma Irma bygger sitt drömhus med hjälp av K-Rauta

Artikel Irmas Badrum 1500x800 4

Ljus ek ger värme i badrummet

Precis som i tvättstugan där Irma valde Temals högkvalitativa tvättstugemöbler i färgen ljus ek, valde Irma även Temals stilfulla inredningar i samma färg till sina badrum. Fast denna gång i serien som heter Stella. Eken ger en värme till det hårda, kalla kaklet och klinkern på golvet. I det rymliga badrumsskåpet har hon hygienartiklar, handdukar och allt annat hon behöver. Ovanför handfatet har hon satt upp spegelskåpet Highlight med inbyggd LED-belysning. Skåpet har dubbla spegeldörrar, praktiska glashyllor, dubbla eluttag och en förstorande sminkspegel!

Artikel Irmas Badrum 1500x800 gästbadrum

Enhetligt med samma serie

Irma tycker om när det är enhetligt, tidlöst och lättskött. Därför blev det samma inredning i hennes egna badrum. Eken i dörrar och skåp stämmer fint ihop med det marmorerade grå kaklet och den ljusgrå kulören i taket. Med hjälp av Temals 5 cm-koncept kunde badrumsskåpen måttanpassas till en lämplig bredd och djup för Irmas badrum.

I Irmas badrum och tvättstuga har hon valt att lägga de mattglaserade klinkergolvet Kaya Rustic 9,7x9,7 cm och i badrummet med det grönmålade taket valde hon det mörkare golvet Klinker Cello Belgium Stone 19,7x19,7 cm.

LÄSTIPS: Planering av tvättstugan – Irma väljer Temal

Artikel Irmas Badrum 1500x800 1

Artikel Irmas Badrum 1500x800 Irams badrum

876x640 Jessicas blogg 2

Mer inspiration?

Kolla in flera av våra olika projekt och få både små och stora idéer till badrummet.

Klicka här
876x640 Jessicas blogg 2

Projektplanering

Tveka inte att be våra Projektplanerare om hjälp med produkter, material eller råd.

Klicka här
Hemsida Irmas Badrum 876x640 3

Badrumsinredning

Här hittar du allt för badrummet - kakel, inredning, blandare, duschar, badkar och bastu – från litet till stort.

Klicka här