K-Rauta-hero-banner

Vila upp dig efter hemmaprojektet

Just nu får du en lyxig hotellövernattning för två med middag och frukost (värde ca 3500 kr) när du handlar för minst 15 000 kr i samband med ett projektplaneringsmöte. Gäller för dig som är eller blir medlem i K-Rauta Plus 5-25/9 2023 eller så långt lagret räcker

Har du några frågor om kampanjen? Titta i våra vanliga frågor och svar lite längre ned på den här sidan. Om du inte hittar svaret på din fråga är du varmt välkommen att ta kontakt med oss via vårt kontaktformulär.

876x640 Bli medlem

Få mer i K-Rauta Plus

Vår klubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – men med mer service, fler förmåner, bättre priser och poäng på alla köp!

Bli medlem här
HEMSIDAN Banner 800x800 Badrum Bastu

Förnya badrummet i höst

Har du tankar, planer och idéer? Hos oss hittar du materialet, verktygen och kunskapen – allt som behövs för att få dina byggdrömmar att slå in. Vi hjälper dig från start till klart.

Se hela kampanjen
Header 876x640 Projektplanerare

Kom igång med ditt projekt

Sitter du hemma och planerar ditt nästa renoverings- och byggprojekt? Oavsett om du vill bygga altan, lägga nytt golv eller komma vidare i din badrumsrenovering finns våra Projektplanerare där för dig – helt utan kostnad.

Boka möte med en Projektplanerare
800x800 Banners till råd och guiderRåd & guider 7

Inspireras till nya hemmaprojekt

Behöver du inspiration inför ditt nästa projekt? Hos oss hittar du flera inspirerande reportage och smarta guider. Vi delar med oss av allt kring hur du kommer igång med din drömrenovering eller bygger upp den optimala verktygslådan. Både stora som små projekt helt enkelt.

Till våra inspirerande guider

Vanliga frågor och svar

Erbjudandet gäller 5-25/9 2023 eller så långt lagret räcker.

Handla för 15 000 kronor i samband med ett projektplaneringsmöte i varuhus och identifiera dig som klubbmedlem vid köptillfället. När du betalar handpenning för din order får du ett värdebevis för din lyxiga hotellövernattning. Kampanjen gäller vid köp i våra varuhus, hitta ditt närmaste varuhus här.

Du får värdebeviset när du betalar handpenning för din order i varuhusets kassa.

Nej, du får ett värdebevis för en lyxig hotellövernattning när du handlar för minst 15 000 kr i samband med ett projektplaneringsmöte.  

Villkor för kampanjen

Erbjudandet gäller mellan 5-25/9 2023 eller så långt lagret räcker, för dig som är eller blir medlem i K-Rauta Plus och handlar för minst 15 000 kr i samband med ett projektplaneringsmöte i varuhus. Ett värdebevis per kund.

Inte medlem än? Bli det här.