Visar 8 produkter
Ångtvättar

Köp Kärcher ångtvätt från K-Rauta

Här hittar du ett väl utvalt utbud av ångtvättar från populära Kärcher, med alla de tillbehöver du kan behöva för att göra dina ytor hygieniskt rena. Här hittar du också textilvårdsmaskiner.

Kärscher ångtvätt för hygieniskt rent

Att investera i en ångtvätt gör att du kan rengöra hygieniskt hemma på ett smidigt och enkelt sätt. En ångtvätt tar effektivt bort både bakterier och smuts i ditt hem utan kemikalier – bara med het vattenånga. Inte så dumt för miljön! Du kan använda din Kärscher ångtvätt på hårda ytor, vanliga användningsområden är exempelvis golv i kök och badrum.

Så rengör du med Kärcher ångtvätt

Att använda en ångtvätt är inte svårt. Du ser bara till att tanken är fylld vatten, startar den och ser till att den är redo – och den värms upp snabbt. Sen är det bara att ångtvätta de ytor som behöver en hygienisk rengöring som exempelvis köksbänk eller hallgolv. Torka ev torrt med en trasa vid behov.

Vem behöver en ångtvätt?

En ångtvätt är ett perfekt hjälpmedel för dig som behöver rengöra ytor som används ofta. Har du t ex barn eller husdjur är en ångtvätt en ypperlig investering. Du kan ta bort avtryck från hundens blöta tassar, smuts från barnens stövlar eller fäckar från spilld mjölk vid matbordet effektift och enkelt. En ångtvätt är även bra för allergiker känsliga för dofter från rengöringsmedel.

Hittade du inte vad du sökte? Kanske sökte du istället något att rengöra din soffa och dina textiler med? Då kan du istället titta på Kärcher textilvårdsmaskiner. Vi är även en hel kategori fylld med rengöringsutrustning.