Visar 10 produkter
Högtryckstvätt

Köp Kärcher högtryckstvättar från K-Rauta

I vårt sortiment hittar du flera olika modeller av populära högtryckstvättar från det välkända varumärket Kärcher. Oavsett vad du söker för typ av högtryckstvätt bör du hitta någon som passar dig. BVi hr även en rada smarta tillbehör för högtryckstvätt.

Varför införskaffa en Kärcher högtryckstvätt?

Att äga en högtryckstvätt kan vara mycket praktiskt för den som bor i en villa, radhus eller har ett fritidshus att se efter. Med en högtryckstvätt går det nmligen snabbt rengöra stora ytor på ett effektivt sätt. Kärcher är ett varumärke som tillverkar oproffsiga och kvalitativa rengöringsmaskiner, så vill du ha en maskin som håller länge är det rätt för dig.

Med en högtryckstvätt sparar du tid

Att tvätta en altan utan en högtryckstvätt kan vara påde arbetssamt och tidskrävande. Med en högtryckstvätt går det däremot undan - den ger dig kraft att blåsa rent de flesta ytor utomhus. Men tänk på att ställa in trycket noga, då du annars kan riskera att skada ömtåliga material eller saker med ett alltför högt tryck.

Kärcher högtryckstvätt håller svampangreppen borta

Ytor utomhus får utstå både väder och vind, vilket kan lämna oönskade spår efter sig. Smuts, föroreningar och svampangrepp kan få din utomhusmiljön att se misskött ut. Detta åtgärdar du snabbt med en Kärcher högtryckstvätt - och genom att regelbundet rengöra dina utomhusytor håller de sig i god form längre än vad som annars varit möjligt.