Visar 3 produkter
Fönstertvätt

Köp Kärcher fönstertvätt från K-Rauta

Här hittar du ett väl utvalt utbud av fönstertvättar från Kärcher - ett mycket praktiskt verktyg som du kan använda på fönster och många andra släta ytor i ditt hem

Spara tid och kraft med Kärcher fönstertvättar

Fördelarna med en fönstertvätt från Kärcher är många. Först och främst går det betydligt snabbare att putsa fönstren, och det uppskattas garanterat av den som har många fönster i sitt hem. Dessutom gör fönstertvättarnas sugfunktion rengöringen effektiv och putsar utan att skapa de där trista ränderna och stänket som så lätt uppstår annars. Och fönstertvätten möjliggör en mer hygienisk rengöring eftersom det inte finns kontakt med ett smutsvatten.

Var fungerar Kärcher fönstertvätt?

Fönstertvätten är lämplig för alla släta ytor. Det fungerar så klart utmärkt på fönster som namnet avslöjar. Men det är ett mångsidigt verktyg, som fungera även på ytor som speglar, hällar, duschväggar, kakel och bordsskivor av glas. Hur använder man en fönstertvätt?

Hur använder man fönstertvätten?

Börja med att spraya rikligt med blandningen av rengöringsmedel och vatten på glaset. Lossa sedan smuts på ytan med hjälp av en kökssvamp eller microfiberduk. Sedan är det bara att dammsuga upp all fukt med fönstertvätten. Smutsvattnet rinner direkt in i tanken så att ingenting hamnar på golvet och inget verktyg behöver sköljas av under arbetet i någon hink. Enkelt och effektivt!

Här hittar du de rengöringsmedel till rengöringsmaskiner vi erbjuder.