Paviljong Cello Verona

Till produkten

Stuga Cello Sandhamn

Till produkten

Våra populära produkter visa mer!

Upp till 30% på tryckimpregnerat virke

Se alla

Träolja

Se alla

Trädgårdsredskap

Se alla

Balkongmöbler

Se alla

Inspiration

Hemsida 800x800 Årets e-handlare Pricerunner 2023 variant 2

Vi är årets e-handlare!

Hurra!! K-Rauta har vunnit det prestigefyllda priset Årets e-handlare inom kategorin Renovering & Bygg – för andra året i rad.

Läs mer
Inspirationsartikel pppna upp sommarstugan header 800x800

Ta hand om sommarstugan

Är det dags att komma igång med fritidshuset och förbereda det inför sommarens semester. Här är en kom-ihåg-lista på vad du bör tänka på.

Läs mer
INSPIRATIONSARTIKEL Inred ute header 876x640 2

Inred ute - 5 vackra stilar för uteplatsen

Det ljusare halvåret närmar sig med stormsteg och vi kan äntligen börja planera för sommaren! Ljuvliga, varma sommardagar på uteplatsen. Att sitta utomhus en ljummen kväll i Juli. Fika, läsa bok, pyssla med växter, grilla, vila, umgås med vänner, familj eller bara vara

Läs mer

Våra tjänster

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Du kan låna släpvagn när du handlar hos oss. De tre första timmarna är gratis för alla K-Rauta Plus-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Hemtransport

Under vardagar kan du få hemtransport av stora och tunga byggvaror från våra varuhus. Vi ser till att du får hem dina saker ända fram till dörren och gör allt för att du ska få din leverans i tid.

Läs mer om hemtransport

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Läs mer om projektplanerare

Få först - Betala sen

Betala efter du mottagit din beställning med faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Du kan välja att betala allt på en gång, eller lite i taget – du väljer själv.

Läs mer

Nöjda kunder ✩ ✩ ✩ ✩ +

Bakom varje omdöme finns en personlig upplevelse. Över 7000 kunder har betygsatt sin upplevelse hos oss på Trustpilot. ” Enkelt att handla online och bra bemötande i affären!”

Click & collect - helt kostnadsfritt

Vi plockar din order inom 5 timmar (inom varuhusets öppettider) om produkterna finns tillgängliga i ditt varuhus. Obeservera att för tungt byggmaterial är tiden 24 timmar. För att använda tjänsten välj "Hämta i varuhus" i kassan som leveransalternativ.

Läs mer