Våra populära produkter visa mer!

product_recomendation

Klubberbjudanden och tips från start till klart

Header 876x640 Badrum

Hitta ditt nästa projekt och få tips på vägen

Är på du på väg in i nästa projekt? Kliar det lite i fingrarna att ta tag i någt du kanske aldrig gjort förr? Här hittar du mängder av tips och guider hur du gör för att komma vidare.

Hitta ditt nästa projekt här
Header 876x640 F mer i K-Rauta plus Nov 2021 1

Bli medlem redan idag

Som klubbmedlem hos oss får du ta del av extra bra priser, unika erbjudanden och andra förmåner hela året. I korthet kan man säga att vår kundklubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – och lite till.

Bli medlem
projekplanering

Träffa vår Projektplanerare

Har du nya renoveringsprojekt på gång hemma eller kört fast i något gammalt? Kom och träffa våra projektplanerare som kan hjälpa till med tips och råd för att komma vidare med dina projekt. Du kan även passa på att boka tid för att gå igenom större projekt eller få hjälp med att rita badrum och förvaringslösningar.

Boka här

Våra bästa klubberbjudanden  bli medlem idag!

Få först - Betala sen

Betala efter du mottagit din beställning med faktura med 14 dagars betaltid. Ingen fakturaavgift tillkommer. Du kan välja att betala allt på en gång, eller lite i taget – du väljer själv.

Läs mer

Nöjda kunder ✩ ✩ ✩ ✩ +

Bakom varje omdöme finns en personlig upplevelse. Över 7000 kunder har betygsatt sin upplevelse hos oss på Trustpilot. ” Enkelt att handla online och bra bemötande i affären!”

Click & collect - helt kostnadsfritt

Vi plockar din order inom 5 timmar (inom varuhusets öppettider) om produkterna finns tillgängliga i ditt varuhus. Obeservera att för tungt byggmaterial är tiden 24 timmar. För att använda tjänsten välj "Hämta i varuhus" i kassan som leveransalternativ.

Läs mer

Våra Projektplanerare hjälper dig kostnadsfritt

Boka här!

K-Rauta för proffs

För dig med företag

Våra tjänster

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Läs mer om projektplanerare

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Du kan låna släpvagn när du handlar hos oss. De tre första timmarna är gratis för alla K-Rauta Plus-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Hemtransport

Under vardagar kan du få hemtransport av stora och tunga byggvaror från våra varuhus. Vi ser till att du får hem dina saker ända fram till dörren och gör allt för att du ska få din leverans i tid.

Läs mer om hemtransport
K-Rauta-hero-banner

Ta del av unika erbjudanden!

En roligare vardag? Som hemmafixare eller proffskund kan du ansök till våra kundklubbar och ta del av unika erbjudanden som ständigt uppdateras med nya heta produkter. Ansök idag:

Inspiration

Hemsida skarm 876x640 1

Tips: Installera insynsskydd på altanen och få vindskydd på köpet

Vissa delar av vår tomt och trädgård vill vi ha privat och insynsskyddad. Ett traditionellt plank blir lätt trist och ibland provocerande. Smäckra skärmskydd och staket i trä är bättre alternativ. Dessutom ger de vindskydd på altanen.

Läs mer
Inspirationsartikel pppna upp sommarstugan header 800x800

Ta hand om sommarstugan

Är det dags att komma igång med fritidshuset och förbereda det inför sommarens semester. Här är en kom-ihåg-lista på vad du bör tänka på.

Läs mer
INSPIRATIONSARTIKEL Inred ute header 876x640 2

Inred ute - 5 vackra stilar för uteplatsen

Det ljusare halvåret närmar sig med stormsteg och vi kan äntligen börja planera för sommaren! Ljuvliga, varma sommardagar på uteplatsen. Att sitta utomhus en ljummen kväll i Juli. Fika, läsa bok, pyssla med växter, grilla, vila, umgås med vänner, familj eller bara vara

Läs mer